Szolidaritási tüntetést tartottunk a CEU mellett

Ungár Péter, Puzsér Róbert és Pitz Dániel is felszólalt a CEU mellett tartott szolidaritási tüntetésen. Puzsér Róbert beszédében kifejtette, hogy bár nem kedveli a CEU-t, az okatás szabadság mellett fontosnak tartotta a kiállást.

Puzsér Róbert teljes beszéde a Jövő TV oldalán tekinthető meg:

[fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=PBaIX79kuSw” alignment=”center” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=””][/fusion_youtube]

Pitz Dániel, a Lehet Más a Jövő elnöke beszédében kiemelte:

Ez az állam kizsákmányolja saját állampolgárjait. Aki ellopja a fiatalok jövőképét az egyetemeket magánosításával vagy elüldözésével. A kritikát pedig semmilyen módon nem tűri, így minden olyan fórumot megszüntet, ahol azt látják: nem úgy táncolnak, ahogy ők fütyülnek.

Ennek a politikának az áldozata lett a CEU is.

Mert Orbánnak ma a polgári kifejezés egyenlő lett a kizsákmányoló urizálással. De kedves jelenlévők. Meg kell üzennünk: nem fogjuk hagyni, hogy elvegyék az álmainkat. Ha nem hagynak minket álmodni, mi vesszük el az ő álmaikat!

[fusion_imageframe image_id=”1340″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://www.jovoegyesulet.hu/wp-content/uploads/2018/11/45649510_10156220722172013_7960851616918142976_o.jpg[/fusion_imageframe]

 

A szervezet továbbra is gyűjti a Stop Tandíj! petíciójukra a tiltakozó aláírásokat, melyet már több, mint 2000 diák írt alá.